WORDPRESS

RESPONSIVE

SEO GEOPTIMALISEERD

SSL GECERTIFICEERD

BACK-UPS

BEVEILIGING

WEBSHOP

Een goede website is niet alleen razendsnel, responsive op alle mobiele apparaten, maar vertelt online vooral jouw verhaal.

Wij helpen grote en kleine bedrijven om meer uit hun website of webwinkel te halen. Ieder bedrijf heeft een verhaal. Een website die aansluit bij jouw verhaal vergroot jouw online zichtbaarheid en geeft het bedrijf een gezicht, waardoor je een echte connectie met jouw potentiële klant opbouwt. Wat is jouw verhaal? APEACE Webdesign & Online Marketing helpt jouw graag dit verhaal online te vertellen.

Plan van aanpak

Allereerst maken we een afspraak voor een kennismaking. Tijdens deze kennismaking is het belangrijk dat wij het verhaal van jouw bedrijf mogen horen. We bepalen daarbij ook in meer  detail de doelen en opbouw van de nieuwe website. Wat zijn de wensen? Wie is de doelgroep en wat is het uiteindelijke doel van de website en de verschillende pagina’s?

Aan de hand van onze kennismaking worden de wireframes van de nieuwe website ontwikkeld, waarbij wij het verhaal van jouw bedrijf omzetten in de juiste structuur. Zo wordt het duidelijk waar de Call-to-Actions belangrijk zijn, waar en hoeveel tekst we moeten gebruiken en hoe jouw klanten door de website zullen navigeren: we bepalen zo hoe wij jouw bedrijf het juiste online gezicht geven.

Zodra de structuur bepaald is, kan er gewerkt worden aan het ontwerp van de website. Van de meest belangrijke pagina’s wordt een compleet ontwerp gemaakt. Deze ontwerpen worden vervolgens aan je gepresenteerd. Zodra het ontwerp definitief door jou is goedgekeurd, ontwikkelen we de website verder door.

Na goedkeuring op het design beginnen we met het ontwikkelen van de website. De eerste versie van de website zal worden geïnstalleerd op een testomgeving, zodat jouw bedrijf tijdens de ontwikkeling van de nieuwe website online beschikbaar blijft. In deze omgeving kunnen we alle functionaliteiten en workflow uitvoerig testen.

Nadat je zelf uitgebreid de website hebt kunnen testen en alle feedback is verwerkt, is jouw nieuwe website klaar voor lancering! Jouw website is klaar om aan potentiële klanten online jouw verhaal te vertellen.

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN NIEUW WEBDESIGN?

Wij geven jouw bedrijf een online gezicht dat aansluit bij jouw verhaal.