LION WATCHES

WEBDESIGN
WEBSHOP
RESPONSIVE
SSL GECERTIFICEERD
IDEAL INTEGRATIE
BEKIJK WEBSITE

APEACE Webdesign & Online Marketing heeft het genoegen gehad om samen met Lion Watches een unieke online ervaring te creëren. Sinds het initiële ontwerp werken we nauw samen om een webshop te realiseren die de luxe en kwaliteit van Lion Watches weerspiegelt. Vandaag de dag werken we nog voortdurend door aan nieuwe ontwikkelingen en optimalisaties.

Lion Watches staat voor ‘net een stapje meer’, en dat hebben we geïntegreerd in elke vezel van de webshop. Met een strak, gebruiksvriendelijk ontwerp hebben we niet alleen een online platform gecreëerd, maar een persoonlijke ervaring waar klanten zich welkom voelen.

Wat Lion Watches uniek maakt, gaat verder dan alleen horloges. Het draait om de ‘net dat beetje meer’-ervaring. Online een persoonlijke touch toevoegen. Bij APEACE Webdesign hebben we deze filosofie omarmd door unieke USP’s technisch in de webshop te integreren, zoals het toevoegen van een gratis cadeauverpakking en de mogelijkheid tot het personaliseren van horloges door middel van graveren.

Met de inzet van Google Ads helpen we Lion Watches daarnaast om online nog succesvoller te worden. Met doelgerichte strategieën vergroten we de zichtbaarheid, trekken we de juiste doelgroep aan en zorgen we ervoor dat Lion Watches opvalt in de online horlogewereld.

Samen met Lion Watches streven we ernaar om niet alleen een webshop te bieden, maar een totale online ervaring die de bezoekers betovert. We zijn er trots op om als digitale partners betrokken te zijn bij de groei van Lion Watches en kijken uit naar de voortzetting van dit succesverhaal.

LATEN WE SAMEN IETS GEWELDIGS ONTWERPEN!