ROTTERDAMSE KOFFIE

WEBDESIGN
WEBSHOP
RESPONSIVE
SSL GECERTIFICEERD
IDEAL INTEGRATIE
BEKIJK WEBSITE

Website ontwerp voor het Rotterdamse Koffie concept van Lingsveld Quality Coffee. Een stoer karakter voert de boventoon en de focus ligt op het Rotterdamse sfeerbeeld.

Door het gebruik van de Rotterdamse kleur groen en houtstructuren, in combinatie met de iconische Rotterdamse gebouwen weerspiegelt de website het stoere verhaal achter de Rotterdamse Koffie. De website weerspiegelt hiermee ook het ontwerp van de verpakkingen, waarmee een complete uitstraling van het concept is gecreëerd.

Tevens kan de koffie online worden besteld in de Rotterdamse Koffie Webshop. Het idee van een webshop is ontstaan in de tijden van de Coronacrisis, switchen van offline naar online verkoop. Binnen een aantal dagen waren de eerste bestellingen al een feit. De koffiedrinker kan gemakkelijk zijn favoriete koffie bestellen en vervolgens eenvoudig afrekenen met iDeal. Op de achtergrond zijn alle zaken geautomatiseerd. De klant ontvangt na zijn bestelling automatisch updates over zijn bestelling en levering van zijn koffie. Voor afhandeling van de bestellingen is het voor Lingsveld Quality Coffee met één druk op de knop een PostNL verzendlabel te maken, waardoor het afhandelen van de bestellingen zeer eenvoudig en efficiënt is.

LATEN WE SAMEN IETS GEWELDIGS ONTWERPEN!